Ice Queens

Onze prachtige nieuwe ice queens zijn een echte eyecatcher waarmee u een evenement de finishing touch geeft. Deze dames komen in prachtige witte speelse ijs witte rokjes met ijssterren, daarbij passende witte mooie getailleerde jasjes en een mooie hoed afgewerkt met ijs wit bont. Onze ‘Ice Queens’ kunnen op di
verse manieren ingezet worden. Zo kunnen we ze in zetten op rolschaatsen om ze rond te laten schaatsen op uw event, mits de ondergrond dat toelaat. Mocht dit niet het geval zijn kunnen de dames bijpassende pumps dragen of witte laarsjes.

Afhankelijk van het soort evenement, kunnen zij uw gasten ontvangen met een welkomstdrankje of met hapjes rondgaan. Uiteraard zijn alle werkzaamheden te bespreken voorafgaand een event. Ook kunnen wij u ontlasten door ook voor de hapjes en drankjes te zorgen.

Deze opvallende interactie zal uw gasten een mooie herinnering geven aan een geslaagd event! U kunt ze bijvoorbeeld inzetten tijdens uw winterevent, kerstfair, bij de ijsbaan, borrels en openingen. Indien u geïnteresseerd bent kunt u vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

IMG_3921 IMG_3925

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_3218